3 Daagse Bevrijdingsconferentie 2020

Thema: Wie niet vrij is van alles, is nog gebonden door iets

“Jezus Christus maakt waarlijk vrij”

Van donderdag 15 oktober tot zondag 18 oktober 2020 organiseren wij onze jaarlijkse bevrijdingsconferentie. ‘’Wie niet vrij is van alles, is nog gebonden door iets’’ Jezus maakt waarlijk vrij.

• Bent u ongeneeslijk ziek? KOM
• Valt het leven u zwaar? KOM
• Ziet u het niet meer zitten? KOM
• Bent u depressief door alles wat er in de wereld gebeurt? KOM
• Hebt u een kinderwens en lukt het niet? KOM
• Hebt u een onoplosbaar probleem in uw leven, in uw relatie, met uw kinderen? KOM er is hulp

Wilt u weten hoe komt dit? Waar dit vandaan komt? Maar nog belangrijker hoe u ervan kunt vrijkomen?

Mosterdzaad Ministries organiseert speciaal voor u, een Driedaagse Bevrijdingsconferentie

Deze driedaagse bevrijdingsconferentie wordt gehouden in hotel en conferentieoord, “De Stoppelberg”, welke gelegen is net buiten het pittoreske dorpje Beekbergen op de Veluwe. Dit eenvoudige, landelijke hotel is verdeeld over twee gebouwen en dateert uit 1930.

Drie dagen van geestelijke doorbraak, goddelijke onderwijzing, bevrijding, genezing en verlossing en gebed!

Jezus Christus is het antwoord!
Het Woord zegt: De Zoon des mensen (Jezus Christus) is geopenbaard (gekomen) opdat Hij de werken des duivels zou verbreken!
( 1 Joh. 3:8)

Waarom bevrijding?
Omdat we allemaal tegen God hebben gezondigd, omdat we hebben geërfd van onze voorouders, omdat we zelf bescherming zijn gaan zoeken bij de duivel, omdat we denken dat occultisme, afgoderij en winti Godsdienst is? Daardoor zijn boze geesten op allerlei manieren het leven van mensen (gelovigen) binnengekomen.

‘Mijn volk gaat te gronde door gebrek aan kennis’. Hosea 4:6
U wordt 3 dagen lang onderwezen over het onderwerp bevrijding, occultisme en demonische machten. Een retraite waarin u zich volkomen kunt richten op God en door Zijn Geest onderwezen en vrij gezet zult worden.

Want de hand des Heren is niet te kort!

Uw gastheer: Apostel A. Bakaman. Die al 2 decennia lang door de Geest des Heren gebruikt wordt om anderen te onderwijzen, te leren en te bedienen in de bevrijdingsbediening

Alle kennis die hij door openbaringen van Godswege heeft ontvangen, en Bijbels gefundeerde inzichten en wijsheden die God hem door de jaren heeft geopenbaard zal hij van harte met u delen.

Aanmelden

De kosten voor het bijwonen van deze bevrijdingsconferentie bedragen: € 285,- per persoon voor een standaardkamer 2-persoonskamer (265 excl. vervoer). €305,- per persoon voor een luxe 2-persoonskamer (€ 285 excl. vervoer).

Deze prijzen zijn op basis van volpensioen in een 2-persoonskamer. Mocht u behoefte hebben aan een 1 persoonskamer wordt er een extra toeslag gevraagd! Neemt u hiervoor contact op met de administratie op telefoonnummer 020 – 416 7117 of e-mail naar conferentie@777mzdinter.com

Wilt u deelnemen aan deze conferentie, dan verzoeken wij u om het volgende te doen:
1. Inschrijving zo snel doch uiterlijk 15 augustus 2020 voltooien
2. Na inschrijving ontvangt u binnen 5 werkdagen de factuur voor de reserveringskosten van € 100,- per persoon. Het resterend bedrag verzoeken wij u uiterlijk 1 septemeber 2020 te voldoen.

Mocht u nog vragen hebben dan e-mail dan naar conferentie@777mzdinter.com voor meer informatie. Hartelijk dank en Gods rijkste zegen!

Ik geef me op voor de conferentie en stuur mij een aanmeldingsformulier.

Uw naam *

Uw adres *

Postcode *

Woonplaats *

Uw Email *

Uw Telefoonnummer *