Jeugddienst 22
April 2007

 

St. JaMM

Stichting Jongeren activiteiten centrum Mosterdzaad Ministries is een organisatie voor jongeren waar er activiteiten worden georganiseerd om onder anderen jeugdigen en tieners te tonen dat het Christelijke leven niet saai is.


Jamm Brass

Stichting JaMM heeft ook haar eigen brassband. Deze broeders zijn een brassband gestart waar ze 1 belangrijke doel hebben: en dat is de naam van Jezus uitdragen bij speciale evenementen, tijdens trouwerijen, feestjes of koninginnedag.


Timotheus Youth

Jeugdclub Timotheus is een deel van Mosterdzaad en doet alles dat gedreven is om Jezus Christus Zijn naam te verhogen. Het laatste project waar Timotheus bezig was, was de CD "Jezus is Heer" [2005]. De CD is te bestellen: stuur een mailtje naar JeugdclubTimotheus met uw naam, telnr., postcode en woonplaats en u ontvangt zo spoedig mogelijk de CD.

Leeftijd catagorie: 21 - 29


Tienerclub UNITY

De naam UNITY staat voor eenheid, eenheid in Christus Jezus hun Heer. Samen in die eenheid werken ze aan het beeld hoe een een echte tiener hoort te zijn.

Luister hier naar de Jigles van UNITY RADIO
Jingle1 Jingle2 Jingle3 Jingle4

UNITY RADIO is om de twee zaterdagen te beluisteren op Mokum Radio.

Leeftijd catagorie: 13 - 20


Kinderclub

Onze Missie: Dat de kinderen hun relatie met Christus intiemer en dat hun geloof door beproeving gelouterd wordt. Het is nodig dat onze kinderen weten en kennen “Wie hun GOD” is. Zodat zij ook kunnen komen tot die conclusie zoals staat geschreven in Hebr. “Om uw WIL o God te doen”. Het is niet alleen voor ons belangrijk maar voor hen is het van levensbelang. Zij hebben immers nog een leven voor zich. Wat ze zullen worden en hoe ze zullen denken morgen, hangt volkomen af van wat wij in ze stoppen.

Leeftijd catagorie: 7 - 12

 

Bevrijdings Conferentie